Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Saját szüleit lőtte agyon a michigani egyetemi lövöldöző

2018.03.03. 09:05

Ahogy arról korábban beszámoltunk, lövöldözés volt egy michigani egyetemen. Két embert golyótalálat ért, mindketten meghaltak. Az elkövetőt a rendőrség azonosította, a 19 éves James Eric Davis elszökött.

Szombat hajnalban azonban elfogták a Közép-michigani Egyetemen történt kettős gyilkosság feltételezett elkövetőjét, írja az MTI. A 19 éves James Eric Davis a szüleit lőtte agyon, amikor érte mentek a egyetem kollégiumába, hogy hazavigyék a tavaszi szünidőre.

Davis elfogásakor nem tanúsított ellenállást. Azt egyelőre nem közölték, hogy hol fogták el. Tette után elmenekült, és látták egy vonaton, amelyre a Mount Pleasantben lévő egyetemi campus északi végében lehet felszállni. Több mint száz rendőr kereste az egyetem környékén.

A rendőrség korábban azt közölte: feltételezik, hogy a gyilkosság valamilyen "családi probléma" miatt történt. Szintén rendőrségi közlés szerint Davist csütörtök éjjel a campus rendőrsége kórházba szállította kábítószer-problémák - feltehetően túladagolás - miatt. További részleteket nem közöltek.

A Detroittól mintegy kétórányira északnyugatra fekvő Mount Pleasantban található Közép-michigani Egyetem az állam egyik legnagyobb egyeteme, 20 ezer nappali tagozatos és 7000 online hallgatója van.