Emília
14 °C
30 °C
Index - In English In English Eng

Saját szüleit lőtte agyon a michigani egyetemi lövöldöző

2018.03.03. 09:05

Ahogy arról korábban beszámoltunk, lövöldözés volt egy michigani egyetemen. Két embert golyótalálat ért, mindketten meghaltak. Az elkövetőt a rendőrség azonosította, a 19 éves James Eric Davis elszökött.

Szombat hajnalban azonban elfogták a Közép-michigani Egyetemen történt kettős gyilkosság feltételezett elkövetőjét, írja az MTI. A 19 éves James Eric Davis a szüleit lőtte agyon, amikor érte mentek a egyetem kollégiumába, hogy hazavigyék a tavaszi szünidőre.

Davis elfogásakor nem tanúsított ellenállást. Azt egyelőre nem közölték, hogy hol fogták el. Tette után elmenekült, és látták egy vonaton, amelyre a Mount Pleasantben lévő egyetemi campus északi végében lehet felszállni. Több mint száz rendőr kereste az egyetem környékén.

A rendőrség korábban azt közölte: feltételezik, hogy a gyilkosság valamilyen "családi probléma" miatt történt. Szintén rendőrségi közlés szerint Davist csütörtök éjjel a campus rendőrsége kórházba szállította kábítószer-problémák - feltehetően túladagolás - miatt. További részleteket nem közöltek.

A Detroittól mintegy kétórányira északnyugatra fekvő Mount Pleasantban található Közép-michigani Egyetem az állam egyik legnagyobb egyeteme, 20 ezer nappali tagozatos és 7000 online hallgatója van.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport