Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lezuhant egy orosz helikopter Csecsenföldön

2018.03.07. 12:28 Módosítva: 2018-03-07 14:30:17

Csecsenföldön lezuhant egy feltehetően az orosz határőrség tulajdonában lévő helikopter, többen életüket vesztették - közölte a TASZSZ orosz hírügynökségre hivatkozva az MTI.

Egyelőre csak annyi biztos, hogy a helikopteren kilencen utaztak, az áldozatok számáról azonban ellentmondásos hírek jelentek meg. A TASZSZ három halottról, két túlélőről és négy eltűntről tud. A csecsen egészségügyi minisztérium szintén három halottról számolt be, a belügyi tárca ötről.

Az MI-8-as helikopter a Hangihoj kanyonba zuhant az itum-kalinszki járásban, Hildeharoj település környékén. A géproncs nehezen megközelíthető, zárt, katonai terepen fekszik, a környéket mentőalakulatok kutatják át. A helyszíni jelentések szerint a régióban viharos volt az idő.

Kedden egy orosz katonai repülőgép zuhant le Szíriában, 33 utasa és a hatfős személyzet összes tagja életét vesztette. A katasztrófa landolás közben történt a hmejmími orosz katonai támaszponton, ami közel van a tengerparti Latakia városához.