Árpád
-2 °C
4 °C

Gorka Sebestyén egy vacsora erejéig visszatért a Fehér Házba

2018.03.10. 09:40

Hétfő este meglepő vendéget köszönthettek a Fehér Házban, Donald Trump ugyanis meghívta vacsorára a tavaly augusztus végén onnan távozni kényszerült magyar származású tanácsadót, Gorka Sebestyént – írja a Daily Beast.

Az elnök Gorka mellett a jelenleg szintén a Fox Newsnál tevékenykedő Jesse Watters-t is meghívta a vacsorára, több forrás egybehangzó állítása szerint azért, mert "nem tudott betelni velük a tévéképernyőn" és élőben is akart velük beszélgetni a politikáról, pletykákról és a saját adminisztrációjáról.

Gorka Sebestyén
Gorka Sebestyén
Fotó: Bloomberg / Getty Images Hungary

Watters egy Trump által aláírt menüvel jelentkezett be Twitteren csütörtökön, ennél sokkal érdekesebb azonban az, hogy az egyik forrás szerint nagyszerűen sikerült a találkozó, Trump pedig azzal viccelődött, hogy hiányolta Gorkát.

Gorka visszatérése a Fehér Házba többek közt azért meglepő, mert tavaly éppen azért kellett onnan távoznia, mert Bannon embereként a vesztes oldalra került az ott dúló belharcokban, és bár hivatalosan nem kirúgták, hanem maga távozott onnan, az eset után azért több ponton kritizálta a Trump-adminisztráció akkori döntéseit.

Az ugyanakkor ebből is jól látszik, hogy sem Trump, sem a támogatói nem tagadták meg Gorkát, az elnök gyakran emlegeti, hogy mennyire szereti nézni őt a hírekben. Nem ő az egyetlen egyébként, aki korábbi kegyvesztettként újra találkozott az elnökkel, Trump korábbi kampánymenedzsere, Corey Lewandowski is járt a Fehér Házban az elmúlt hetekben. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?