Válik a felesége az ifjabb Donald Trumptól

2018.03.16. 00:26

12 év házasság után beadta a válókeresetet az ifjabb Donald Trump felesége, Vanessa Trump - írta meg a The New York Post a Page Sixx alapján. Donald Trump Jr. az amerikai elnök legidősebb gyereke, öt gyermek édesapja.  

A lap szerint régóta voltak párkapcsolati problémáik. Barátaik szerint férj túl sokat utazott, sosem volt ott a családja számára, miután az elnökség miatt apja rá és 34 éves öccsére hagyta a családi vállalkozás vezetését.  A nő emiatt nagyon magányosnak érezte magát. Illetve abból is adódtak gondok kettőjük között, hogy az ifjabb Trump minden fórumon az apját védte minden ügyben.

* #family

Vanessa Trump* (@vanessatrumpfan) által megosztott bejegyzés,

A 40 éves Vanessa korábban modellként és színésznőként dolgozott, 2005-ben ment feleségül  a vele egy korú Trump Jr.-hoz. A New York Post szerint a válás során valószínűleg nem ütközik majd problémába sem a 3 és 10 év közti gyerekek elhelyezése sem a vagyonelosztás.  

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás