Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Egyetlen győztes szelvény vitte el a 115 milliárd forintot

2018.03.19. 00:03

Szombat este elnyerte valaki az amerikai Powerball 457 millió dolláros főnyereményét a 22, 57, 59, 60, 66 számkombinációval és a Powerball 7-tel. A győztes szelvényről egyelőre csak annyit tudni, hogy Pennsylvaniában adták el. Forintban ez olyan nagy összeg, hogy simán be lehetne kerülni vele az 50 leggazdagabb magyar közé.

Három másik szelvénnyel is eltalálták az öt első számot, csak a kiegészítő hatodikat nem, így nekik jóval szerényebb nyeremény jutott. A texasi győztes a Power Play opciónak hála kétmillió dollárral, míg a kaliforniai és a missouri játékosok egy-egy millióval lettek gazdagabbak.

Az eddigi legnagyobb nyeremény háromszor magasabb volt, azaz dollárban is elérte a milliárdos nagyságrendet, ám a 2016-ban elvitt 1,6 milliárdos főnyereményen hárman osztozkodtak. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?