Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kiskorú megerőszakolásával gyanúsítják Pippa Middleton apósát

2018.03.31. 21:09 Módosítva: 2018-03-31 21:16:34

A francia hatóságok kiskorú ellen elkövetett szexuális erőszak gyanújával indítottak nyomozást Katalin hercegnő húgának apósa ellen. A most 74 éves David Matthewst azzal gyanúsítják, hogy 20 évvel ezelőtt megerőszakolt egy kiskorút.

Pippa Middleton a brit trónörökös feleségének testvére. Pippa tavaly házasodott össze James Matthews befektetési alapkezelővel. Az ő apja David Matthews, aki autószerelőből és autóversenyzőből lett milliomossá, és jelenleg egy Karib-szigeteki luxushotel tulajdonosa.   

Tavaly érkezett feljelentés egy 1998-ban történt eset miatt. A hivatalos közlés szerint az eljárás szexuális erőszak gyanújával folyik egy olyan személy ellen, aki hatalmi viszonyban állt a sértett felett. A francia jog szerint ilyen eljárás csak alapos és egybehangzó bizonyítékok alapján indítható.   

Matthews tagadja a vádakat és óvadék ellenében, szabadlábon védekezhet.