Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Esernyőtartót állítottak egy magyar nyakába Ausztriában

2018.04.01. 19:40

Egy 15 éves marokkói esernyőtartóval sebesített meg súlyosan egy 37 éves magyart az egyik innsbrucki szórakozóhelyen szombat délután, írja az MTI az osztrák APA hírügynökség információi nyomán.

A rendőrség szerint  a magyar férfi többször megütötte (az arcán és a testén), illetve fojtogatta a marokkói tinédzsert, akivel valószínűleg kábítószeren veszhettek össze. A marokkói férfi ezután a magyar után dobott egy esernyőtartót, amelynek a lába a férfi nyakába állt.

A 37 éves férfit életveszélyes sérüléssel szállították kórházba, ahonnan később önszántából távozott. A rendőrség szerint a vitát az válthatta ki, hogy nem tudtak megegyezni a kábítószer árában és mennyiségében.

A könnyebb sérüléseket szenvedett marokkóit később a szórakozóhely közelében őrizetbe vették, kis mennyiségű kábítószert találtak nála. Az osztrák ügyészség vádat emelt a szabadlábon védekező gyanúsítottak ellen.