Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tűz volt egy isztambuli kórházban

korhaztuz
2018.04.05. 20:14 Módosítva: 2018-04-05 20:17:15

Tűz ütött ki csütörtökön az Isztambul európai oldalán, Gaziosmanpasa körzetben található Taksim Oktatói és Kutatói Kórházban – írja az MTI.

A tűz az épület tetejéről indulva a külső felületeken terjedt lefelé az alsóbb szintekre, de azt egyelőre nem tudni, hogy mi okozhatta. Lángok már nem égnek, csak füst van az épületben.

A betegek túlnyomó többségét evakuálták, néhány beteget a tűzoltólétra segítségével menekítettek ki az épületből. Az incidens során senki nem halt meg, füstmérgezéses esetekre vonatkozó információk sincsenek.

A Dogan török hírügynökségnek egyébként az egyik beteg rokona azt nyilatkozta, hogy a kórházat nem szerelték fel kiskalapácsokkal, így a benn tartózkodók nem tudták működésbe hozni a vészjelző rendszert. A Dogannak nyilatkozva más hozzátartozók is megerősítették, hogy a csengők nem szólaltak meg.