11:00, November 27.
Japán 0
Costa Rica 1
Ahmad bin Ali Stadion E csoport
14:00, November 27.
Belgium 0
Marokkó 2
al-Tumama Stadion F csoport
17:00, November 27.
Horvátország 4
Kanada 1
Kalifa Nemzetközi Stadion F csoport
20:00, November 27.
Spanyolország 0
Németország 0

8 hónapos terhes énekesnőt lőttek agyon Pakisztánban

2018.04.12. 21:42

Zenészek tartottak demonstrációt kedden Pakisztánban, hogy megemlékezzenek a 28 éves Samira Sindhu énekesről, akit egy kisfaluban egy családi összejövetelen lépett fel, mikor a közönsége egyik tagja lelőtte. Az énekesnő 8 hónapos terhes volt, írja a BBC.

A gyilkosság körülményei egyelőre nem ismertek. Az énekesnő férje tanúvallomásában azt közölte a rendőrséggel, hogy feleségét azután érte lövés, hogy nem volt hajlandó felállni éneklés közben. A közönség egyik tagja fenyegetően utasította arra, hogy álljon fel és úgy énekeljen, a nő azonban terhességére hivatkozva ülve maradt.

Az emberölés miatt letartóztatott férfi viszont azt állítja, ő csak ünnepelni akart, ezért a levegőbe lőtt, csak véletlenül találta el a nőt. A közösségi médiában elkezdett terjedni egy felvétel az eseményről. Ezen annyi látszik, hogy a nő ülve énekel zenészek gyűrűjében, amikor három férfi odalép hozzá és bankjegyeket dobálnak felé, ami teljesen szokványos az ilyen összejöveteleken. Ezután a férfiak kilépnek a képből, és Samira Sindhu énekét három pisztolylövés töri meg, majd a nő földre zuhan a székéről.

Sindhu Pakisztánban ismert, népszerű énekes volt, 8 népzenei albumot készített, rengeteg falusi ünnepségre hívták fellépni.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport