Fülöp, Evelin
EUR 392,34 Ft
USD 366,60 Ft
13 °C
27 °C

Betört a repülő ablaka, a légnyomáskülönbség félig kiszippantott egy utast, aki belehalt

2018.04.17. 19:04 Módosítva: 2018.04.18. 09:07

Philadelphiában kellett vészleszállást végrehajtania egy Southwest Airlines-gépnek, miután a motorjából letörő alkatrész betörte az egyik ablakot, írja az Independent.

A motordarab egy leszakadó része betörte az egyik ablakot, a légnyomáskülönbség pedig félig kiszippantott egy nőt a lyukon.

Néhány utas visszahúzta a kiszippantott társukat, de a 43 éves nő nem élte túl a belesetet, írja a CNN.

A helyszíni beszámolók szerint egyes utasok mankóval jöttek le a gépről a kényszerleszállás után, illetve egy utas élőben közvetített a Facebookon, miután a letört motordarab betörte az ablakot.

A felvételt és fotókat készítő utas szerint vér volt mindenhol a gépen, és az is látszik, hogy a repülő baloldali motorja teljesen tönkrement. A gép New Yorkból tartott Dallasba, összesen 143 utassal.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport