Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Újabb levágott testrészeket találtak a Fertő tóban

2018.04.17. 13:18 Módosítva: 2018-04-17 13:26:50

Négy napja egy megcsonkított holttestet találtak a Fertő tó nyugati partján, az ausztriai Ruszt város közelében, majd előkerült egy fej is. Most pedig azt írja a Blikk az osztrák sajtóra hivatkozva, hogy a tóból előkerült két megcsonkított kar, kéz nélkül, egy lábszár és egy comb is. A testrészek hónapok óta a vízben lehettek.

Egyelőre nem tudni, hogy kinek a holtteste lehet, a DNS-vizsgálatok folyamatban vannak. A magyar bulvárlapok ugyanakkor napok óta arról írnak, hogy az ügy szálai Magyarországra vezetnek, és az eltűnt VV Fanni holttestét találhatták meg. A Bors azonban az új fejlemények után már arról ír, hogy elképzelhető, hogy a darnózseli hentes a feldarabolt feleségét rejthette a tóba.

1523884776506 e1kq7etg
Fotó: ORF

Mint ismert, a férfi és 40 éves gyógytornász felesége válófélben voltak, amikor az asszony 2014 májusában eltűnt. A vád szerint a férfi megölte feleségét, majd autóba tette, hazavitte, és megvárta, amíg a gyermekük elalszik. Ezután beállt az autóval a garázshoz, kivette a holttestet, és a ház alatti húsfeldolgozóban a holttestet feldarabolta. A maradványok egy részét elégette, egy részét elrejtette vagy szétszórta, később pedig sósavval fertőtlenítette a húsfeldolgozó eszközöket. A nő maradványait mindezidáig nem találták meg. A volt hentes ügyében tavaly másodfokon új eljárás indult.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?