Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Négy ember halt meg egy amerikai lövöldözésben

2018.04.22. 15:11

Újabb, több halálos áldozattal járó utcai lövöldözés volt Amerikában, ezúttal Nashville városában, Tennessee államban. A CNN beszámolója szerint egy fekete kabátos férfi egy népszerű helyi reggelizőhelyre, a Waffle House-ba betérve kezdett el lövöldözni, helyi idő szerint kicsivel reggel 8 előtt. Eddig négy halálos áldozatról számolt be a helyi média.

Az egyik vendégnek sikerült kicsavarni a kezéből a fegyvert, mire a tettes elmenekült. Később többen félmeztelenül, illetve teljesen pucéron látták a városban rohangálni. A helyi rendőrkapitány a lakosságot arra kérte, hogy mindenki zárkózzon be az otthonába, mert a lövöldöző továbbra is veszélyes lehet.

Travis Reinking
Travis Reinking
Fotó: Metro Nashville PD

A hatóságoknak sikerült azonosítani a lövöldözőt: Travis Reinking, 29 éves, Illinois államból érkezett a városba, a saját nevére regisztrált autóval. Az indítékról egyelőre semmit nem tudni, de a meztelen menekülés arra enged következtetni, hogy Reinkingnek nem egészen tiszta a tudata.