Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elfogták az amerikai étteremben lövöldöző férfit

2018.04.23. 21:23

A rendőrök elfogták azt a támadót, aki négy embert agyonlőtt egy népszerű helyi reggelizőhelyen, aztán pedig szinte meztelenül menekült el a helyszínről az amerikai Tennessee államban.

A férfi Nashville külvárosában kezdett lövöldözni egy Waffle House-ban vasárnap reggel. Az egyik vendégnek sikerült kicsavarni a kezéből a fegyvert, mire a tettes elmenekült. Később többen félmeztelenül, illetve teljesen pucéron látták a városban rohangálni. A helyi rendőrkapitány a lakosságot arra kérte, hogy mindenki zárkózzon be az otthonába.

A rendőrség azonosította a 29 éves Travis Reinkinget, akit végül a lakásához közel fogtak el hétfőn. A hátizsákjában egy lőfegyvert találtak nála az elfogásakor, írja a CNN. Egyelőre nem tudni, hogy a férfi miért követte el a támadást.