Erik, Alexandra
EUR 382,18 Ft
USD 363,36 Ft
9 °C
23 °C

Ellopta anyja hitelkártyáját és elutazott Balira egy 12 éves fiú

2018.04.23. 08:41

Egy családi veszekedés után ellopta anyja hitelkártyáját egy 12 éves ausztrál fiú, majd elutazott Balira - írja a Guardian

A Sydneyben élő fiú olyan repülőgépen foglalt online jegyet, amelyen szülői felügyelet nélkül is utazhatnak 12 évesek. A hitelkártyával hotelszobát is foglalt.

A szüleinek azt hazudta, iskolába megy, de valójában vonatra, majd Perthben repülőgépre szállt és onnan Indonéziába repült. Az út során nem nagyon akadt problémája, egyszer kérdezték csak meg tőle, hogy valóban 12 éves-e.

 Balin becsekkolt a hotelbe és azt kamuzta, hogy a nővére majd utánajön. Végül az anyja ment utána, miután kiderült, hogy nem is ment iskolába és Balin van. A szüleit sokkolta, ami történt, de a fiú szerint jó buli volt. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek