Judit
3 °C
7 °C

Megírta a férjének, hogy lelövi a szeretőjét, és meg is tette

2018.04.26. 11:18

Egy 48 éves amerikai nő előre kitervelten, hidegvérrel megölte a férje szeretőjét, majd magával is végzett Philadelphia egyik elővárosában, írja a BBC. Az eset még hétfőn este történt, a rendőrség most közölt róla részleteket.

A tettes Jennair Gerardot és férje
A tettes Jennair Gerardot és férje
Fotó: instagram

Az áldozat egy expolitikus, a 33 éves és szintén házas Meredith Chapman. Gyilkosa a saját otthonában támadt rá, mindkét holttestet a konyhában, egymáshoz közel találták meg. Két lövés dördült, a rendőrök már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Mark Gerardot-nak randevúja lett volna a szeretőjével, és miután a nő nem érkezett meg a vacsorára, aggodalmában Meredith otthonához ment.

Ezalatt Jennair Gerardot üzenetet küldött a férjének, amiben elárulta, mire készül. A férfi a ház előtt futott össze a nyomozókkal, akiknek csak annyit mondott:

a feleségem valószínűleg bent van.

Az áldozat Meredith Chapman
Az áldozat Meredith Chapman
Fotó: chapmansenatede.com

A rendőrség szerint Jennair a bejárati ajtót betörve jutott be a lakásba, gondosan eltüntette a nyomokat, hogy áldozata ne sejtse, vadásznak rá.

A férfi Instagram-oldalán több olyan poszt is volt, ami arról tanúskodott, hogy szerette a feleségét. Az egyik kép alá azt írta: az élete olyan volt, mintha minden nap a születésnapja lett volna. „Szerencsés fickó vagyok” – tette hozzá.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?