Megírta a férjének, hogy lelövi a szeretőjét, és meg is tette

2018.04.26. 11:18

Egy 48 éves amerikai nő előre kitervelten, hidegvérrel megölte a férje szeretőjét, majd magával is végzett Philadelphia egyik elővárosában, írja a BBC. Az eset még hétfőn este történt, a rendőrség most közölt róla részleteket.

A tettes Jennair Gerardot és férje
A tettes Jennair Gerardot és férje
Fotó: instagram

Az áldozat egy expolitikus, a 33 éves és szintén házas Meredith Chapman. Gyilkosa a saját otthonában támadt rá, mindkét holttestet a konyhában, egymáshoz közel találták meg. Két lövés dördült, a rendőrök már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Mark Gerardot-nak randevúja lett volna a szeretőjével, és miután a nő nem érkezett meg a vacsorára, aggodalmában Meredith otthonához ment.

Ezalatt Jennair Gerardot üzenetet küldött a férjének, amiben elárulta, mire készül. A férfi a ház előtt futott össze a nyomozókkal, akiknek csak annyit mondott:

a feleségem valószínűleg bent van.

Az áldozat Meredith Chapman
Az áldozat Meredith Chapman
Fotó: chapmansenatede.com

A rendőrség szerint Jennair a bejárati ajtót betörve jutott be a lakásba, gondosan eltüntette a nyomokat, hogy áldozata ne sejtse, vadásznak rá.

A férfi Instagram-oldalán több olyan poszt is volt, ami arról tanúskodott, hogy szerette a feleségét. Az egyik kép alá azt írta: az élete olyan volt, mintha minden nap a születésnapja lett volna. „Szerencsés fickó vagyok” – tette hozzá.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport