Timót, Xénia
-3 °C
4 °C

Holtan találtak egy magyar nőt a Zöld-foki szigeteken

2018.04.26. 14:18

Holtan találtak egy 28 éves magyar nőt és 42 éves brit barátját a Zöld-foki Köztársaság egyik szállodájában, írja a Blikk a brit bulvárlapok alapján.

A Daily Mail szerint fejlövés végzett velük az Atlanti-óceánban lévő szigetországban, ahová azután utaztak, hogy a férfi 400 ezer fontot (több mint 140 millió forintot) sikkasztott el a brit Országos Egészségügyi Szolgálattól (NHS).

A lap tudni véli, hogy a férfi előbb megölte magyar barátnőjét, majd saját maga ellen fordította a fegyvert. Mindkét lövést ugyanabból a pisztolyból adták le.

A Sun szerint pár egy éve tűnt el Sussexből a kisebb vagyonnal. Április 15-én csekkoltak be a Santo Antaó-i Divin Art nevű hotelbe, és két nappal később fedezték fel a holttesteket.

A szálloda vezetője, Helder Bentub semmi különöset nem tapasztalt aznap reggel.

Reggeli után elmentek, hogy felfedezzék a környéket, és csak délután ötkor tértek vissza. Később hatalmas veszekedésre lettünk figyelmesek. Kiabáltak egymással, csapkodták az ajtókat és az ablakokat.

Ezután visszamentek az étterembe, ahol folytatódott a balhé. A nő azt állította, hogy a szálloda egyik alkalmazottja megütötte őt. Néhány perc múlva újra a szobájukban voltak, és eldördültek a lövések. A holttestek a fürdőszobában voltak, mellettük hevert a kutyájuk, egy rottweiler, sérülések nélkül.

A rendőrök percek alatt kiértek, de már nem tudták megmenteni a férfi és a nő életét.

Az ügyben megkerestük a rendőrséget is, amint válaszolnak, frissítjük a cikket.

Frissítés:

A KKM Konzuli és Állampolgársági Főosztály kapcsolatban áll a lisszaboni külképviseletével, melynek nagykövete a Zöld-foki Köztársaságba van akkreditálva, válaszolta lapunk kérdésére a Konzuli Tájékoztatási Iroda. Hozzátették: a konzul úr, amint többet megtud a történtekről azonnal jelezni fogja azt Főosztályunknak, valamint a Sajtó Főosztálynak. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!