Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Holtan találtak egy magyar nőt a Zöld-foki szigeteken

2018.04.26. 14:18

Holtan találtak egy 28 éves magyar nőt és 42 éves brit barátját a Zöld-foki Köztársaság egyik szállodájában, írja a Blikk a brit bulvárlapok alapján.

A Daily Mail szerint fejlövés végzett velük az Atlanti-óceánban lévő szigetországban, ahová azután utaztak, hogy a férfi 400 ezer fontot (több mint 140 millió forintot) sikkasztott el a brit Országos Egészségügyi Szolgálattól (NHS).

A lap tudni véli, hogy a férfi előbb megölte magyar barátnőjét, majd saját maga ellen fordította a fegyvert. Mindkét lövést ugyanabból a pisztolyból adták le.

A Sun szerint pár egy éve tűnt el Sussexből a kisebb vagyonnal. Április 15-én csekkoltak be a Santo Antaó-i Divin Art nevű hotelbe, és két nappal később fedezték fel a holttesteket.

A szálloda vezetője, Helder Bentub semmi különöset nem tapasztalt aznap reggel.

Reggeli után elmentek, hogy felfedezzék a környéket, és csak délután ötkor tértek vissza. Később hatalmas veszekedésre lettünk figyelmesek. Kiabáltak egymással, csapkodták az ajtókat és az ablakokat.

Ezután visszamentek az étterembe, ahol folytatódott a balhé. A nő azt állította, hogy a szálloda egyik alkalmazottja megütötte őt. Néhány perc múlva újra a szobájukban voltak, és eldördültek a lövések. A holttestek a fürdőszobában voltak, mellettük hevert a kutyájuk, egy rottweiler, sérülések nélkül.

A rendőrök percek alatt kiértek, de már nem tudták megmenteni a férfi és a nő életét.

Az ügyben megkerestük a rendőrséget is, amint válaszolnak, frissítjük a cikket.

Frissítés:

A KKM Konzuli és Állampolgársági Főosztály kapcsolatban áll a lisszaboni külképviseletével, melynek nagykövete a Zöld-foki Köztársaságba van akkreditálva, válaszolta lapunk kérdésére a Konzuli Tájékoztatási Iroda. Hozzátették: a konzul úr, amint többet megtud a történtekről azonnal jelezni fogja azt Főosztályunknak, valamint a Sajtó Főosztálynak. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.