Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az osztrák rendőrség őrizetbe vett egy embert a Fertő-tóban talált holttest ügyében

2018.04.28. 21:27 Módosítva: 2018-04-28 22:21:50

Az osztrák rendőrség őrizetbe vett egy gyanúsítottat, miután két héttel ezelőtt női testrészeket találtak a Fertő-tóban, írja az ORF az osztrák államügyészség közlése alapján. Egyelőre csak annyit közöltek, hogy egy osztrák állampolgárról van szó. 

Április első felében az ausztriai Rust közelében fej és végtagok nélküli holttestet találtak a Fertő-tóban. Először egy megcsonkított test került elő, majd órákkal később az áldozat fejét is megtalálták egy öbölben.

Felmerült, hogy esetleg a korábban eltűnt VV Fanni holtteste került elő, de aztán kiderült, hogy nem az egykori valóságshow szereplő testrészeit találták meg a tóban.  

A Salzburger Nachrichten úgy tudja, a most őrizetbe vett gyanúsított egy bécsi férfi, az áldozat pedig egy szlovák vagy cseh prostituált lehet. A lap rendőrségi forrásokra hivatkozva azt írja, hogy a gyilkos a prostituált egyik kliense volt.