Magyar nő holttestét találták meg Innsbruckban

2018.04.28. 09:01

Egy magyar szexmunkás rendkívüli halálesete miatt nyomoz az osztrák rendőrség, írja a Bors a Tiroler Tages­zeitung című lap cikke alapján. Az ott Lady Katharinaként ismert 39 éves nő holttestére a kádban találtak rá innsbrucki lakásán. Megállapították, hogy halálát vízbe fulladás okozta, írja a lap.

A Bors cikke szerint bár a nő egyik kuncsaftja egy fórumon azt írta, hogy az epilepsziával küzdő nő az egyik roham alatt a kádba esett és megfulladt, de a boncolás során a halottkém nem talált olyan nyomokat a nőn, ami esésre utalt volna. Végül a hatóságok nem zárták ki, hogy Katharina gyilkosság áldozata lett.

A nő holttestét január 11-én találták meg, az ügy azóta sem oldódott meg. Amikor megtalálták, már egy hete feküdhetett a lakásban a holttest a kádban. Külsérelmi nyomot nem találtak rajta, ahogy a lakásból sem tűnt el semmi, írja a lap.

A nő 2010 óta élt Innsbruckban, a hatóságok tudták, hogy szexmunkásként dolgozik, de a város piros lámpás negyedében nem igazán ismerték, mert a nő a lakásán fogadta kuncsaftjait. "A külügyminisztérium a Bors érdeklődésére azt írta, hogy az osztrák rendőrség a nyomozás érdekeire való tekintettel nem adott nekik több információt. A családot közvetlenül értesítették, amely ezután felvette a kapcsolatot a bécsi magyar nagykövetséggel" - írják.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport