Fábián, Sebestyén
-2 °C
0 °C
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Földhöz vágott és megrugdosott egy hétévest, mert idegesítette buszozás közben

2018.04.29. 08:20 Módosítva: 2018-04-29 08:52:30

Sokkoló eset történt Kínában, a szecsuáni tartományban: egy buszon földhöz vágott, majd a fejére lépett és megrugdosott egy hétéves gyereket egy férfi. A brutális támadásról videófelvételt is készített a busz biztonsági kamerája, ami a kínai média hírei nyomán a LiveLeakre is felkerült.

A 21 éves támadót az dühítette fel, mint a felvételeken is látszik, hogy a gyerek unalmában nem bír magával, előbb csak ide-oda mozog, majd amikor a férfi rászól, odarúg felé, és el is találja a kezét. Az ekkor ugrik fel a helyéről, és kezdi brutálisan bántalmazni a gyereket. A csütörtökön történt esetről szóló beszámolók szerint az utasok pillanatokon belül a kisfiú segítségére siettek, a buszsofőr pedig félrehúzódott, és azonnal jelentette az esetet a rendőrségnek.

A hatóságok a 21 éves Guo Moutiant pénzbüntetésre és 15 napos elzárásra ítélték a gyerek bántalmazása miatt, a pénzbírság összegét nem hozták nyilvánosságra.

Az ügy megdöbbentő folytatása, hogy a hír megjelenése után a kínai közösségi médiában sokan az agresszív támadónak adtak igazat. Négyezernél többen lájkolták azt a kommentet, miszerint „ez a személy megtette azt, amit nem mertem megtenni”, és kétezer lájkot kapott az a vélemény is, miszerint „ez bizonyíték arra, hogy ha nincs szülői fegyelem, akkor a nagyobb társadalmi közösség megtanítja a leckét” – idézi az RT.com.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!