Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Egy orosz instagrammer megfojtotta és elégette a saját gyerekeit

2018.04.30. 20:51

Egy népszerű orosz instagrammer, Jelena Karimova megfojtotta a két gyerekét, mert nem tudta tovább eltartani őket – írja Metro brit bulvárlap. A lap szerint a sminkbizniszt futtató nő azért küzdött anyagi gondokkal, mert a válása után nem tudta fizetni a kölcsöne törlesztőrészleteit.

A 27 éves Nyizsnyij Novgorod-i nő a rendőrség szerint a gyilkosság elkövetése után előbb öngyújtófolyadékot vett egy benzinkútnál, majd egy erdőbe vitte a testeket, ahol felgyújtotta őket. Mivel azonban félt, hogy valaki meglátja, ezután a két elszenesedett testet visszapakolta az autójába, és hazavitte.

Másnap egy elhagyott raktárépületbe vitte őket, majd az egész raktárat felgyújtotta. A nő autóját azonban a helyiek kiszúrták a helyszínen, így a rendőrség gyorsan eljutott hozzá, ő pedig mindent bevallott.