Jolán
2 °C
4 °C

3 milliárd forintért árulja Beverly Hills-i villáját a magyar származású milliárdos

2018.05.01. 16:03

165 millió dollárért, azaz nagyjából 43 milliárd forintért árulja Beverly Hills-i villáját a magyar származású amerikai milliárdos üzletember, Steven F. Udvar-Házy - írja a Bors a The Real Deal nevű Los Angeles-i ingatlanos portálra hivatkozva.

Udvar-Házy 1956 után menekült Magyarországról az Egyesült Államokba, a Kaliforniai Egyetemen tanult közgazdaságtant, majd pedig repülőgépek lízingeléséből gazdagodott meg. 2011-ben a Forbes besorolása alapján a világ 409. leggazdagabb embere volt 3,2 milliárd dolláros vagyonával, ami azóta 3,9 milliárdra nőtt. Orbán Viktor 2016-ban adta át a Magyar Érdemrend nagykeresztjét a magyar származású vállalkozónak.

Steven-Udvar-Házy600-650x377

A Villa Firenze nevű ingtlanhoz kétszintes vendégház, egy pihenőház, medence és teniszpálya is tartozik, a Real Deal cikke szerint jelenleg ez az amerikai ingatlanpiacon a negyedik legdrágább eladó ház.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?