Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lezuhant egy katonai teherszállító gép Amerikában

2018.05.02. 19:03

cikkünk folyamatosan frissül...

Lezuhant egy C-130  Hercules  típusú katonai teherszállító repülőgép a Georgia állami Port Wentworth városában. A tűzoltóság szóvivője szerint szerdán délután kapták az első hívásokat, és azonnal nagy erőkkel a helyszínre siettek. 

A Savannah/Hilton Head Nemzetközi Reptér szóvivője megerősítette, hogy egy katonai teherszállító repülőről van szó. Desiree Bamba, a nemzeti gárda szóvivője szerint a gép Puerto Ricoból érkezett, és öten voltak a fedélzetén, de más források kilenc emberről beszélnek. A repülőgép egy útkereszteződésnél csapódott a földbe.

A savannahi tűzoltóság által Twitteren közölt fényképen egy mentőautó mellett a repülőgép farokrészét lehetett látni egy lángokban álló mezővel, amely felett sűrű fekete füst gomolygott. A farokrész a teherszállító repülőgép egyetlen épségben maradt egysége, előtte törmelék fedi az elfeketedett földet - mondta Chris Hanks, a savannahi tűzoltóság egyik szóvivője.