Ödön
2 °C
11 °C

Kannibál lehet a Fertő tó darabolós gyilkosa

2018.05.03. 18:57

Kannibálnak nevezte magát az az osztrák férfi, aki korábban a Fertő-tó nyugati partjánál, az ausztriai Ruszt város közelében, rejtette egy fiatal szlovák nő holttestének darabjait, írja a Euronews.

Az áldozat belső szerveit a 63 éves férfi tóparti kunyhójának fagyasztójában találták meg. A vasúti alkalmazottként dolgozó Alfred U. a vallomásában azt állította: ezeket később meg szerette volna enni.

A nő megcsonkított, fej nélküli, holttestét április közepén találták meg, majd később előkerültek a törzshöz tartozó végtagok, valamint az áldozat feje is. A testrészek akkor már hónapok óta a vízben lehettek.

A gyilkos a vallomása szerint a bécsi Westbahnhofnál találkozott a prostituáltként dolgozó nővel, akit aztán a bécsi otthonában ölt meg. Testét a fürdőkádban darabolta fel, a testrészeket pedig egyesével vitte ki a Fertő tóhoz.

"Nem akartam szándékosan a halálát, csak kértem, legyen kedves hozzám, csókolgasson, simogasson. Ám ő ezt elutasította, sikoltozni kezdett, én viszont nem tudtam elviselni a kiáltásokat, és megfojtottam" – idézi a férfi vallomását a Blikk.

A gyilkos nem volt ismeretlen az osztrák rendőrség előtt: több mint 30 évet ült, miután akkori partnerét többször megerőszakolta, bántalmazta, egy alkalommal még a mellbimbóját is leharapta.

"Nem vagyok rossz ember. Csak azt akartam, hogy a nők szeressenek engem. De nem bántak velem jól " – mondta a férfi, aki saját bevallása szerint boldogabbnak érezte magát a börtönben, mint szabadlábon.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?