Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Magyar nőé a Fertő tóban talált feldarabolt holttest

2018.05.07. 22:31

A korábbi hírekkel szemben nem szlovák, hanem magyar nő volt a 63 éves bécsi férfi áldozata, akinek holttestét a Fertő tóban, feldarabolva találták meg még áprilisban, írja a Kisalföld.hu az osztrák Kronéra hivatkozva. Az eisenstadti ügyészség közleménye szerint sikerült azonosítani az áldozatot, aki egy 1988-ban született magyar állampolgárságú nő volt.

Az ügyben a 63 éves gyanúsított, Alfred U. már mindent bevallott, sőt, azt is közölte a rendőrséggel, hogy az áldozat belső szerveit azért fagyasztotta le, hogy később megegye azokat.

A férfi vallomása szerint a bécsi Westbahnhofnál ismerkedett meg a prostituáltként dolgozó nővel, akinek csak a keresztnevét tudta – a Kisalföld sajtóinformációk alapján azt írja, a nőt Beátának hívták. Az osztrák férfi a lakásán ölte meg a nőt – ügyvédje szerint pánikba esett, és megfojtotta –, majd a fürdőkádban darabolta fel, testrészeit pedig a Fertő tóba dobta.