Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Túl hangos pogány rituálék miatt késelte meg a szomszédját egy angol férfi

2018.05.10. 20:54 Módosítva: 2018-05-11 02:34:06

Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt az angol házaspárt, akik rátámadtak a szomszédjukra, mert nem bírták tovább elviselni a kertben végrehajtott, hangos pogány rituáléit – írja a Telegraph.

A házaspár tavaly szólalkozott össze szomszédjukkal, mikor az teliholdkor megint pogány rituálét hajtott végre, ennek pedig az lett a vége, hogy a nő egy esernyővel, a férfi pedig egy késsel felszerelkezve átmentek a szomszédba, ahol röviden összefoglalva a következő eseménysor zajlott le:

  • a nő az esernyőjével fejbe verte a pogány szomszédot
  • a pogány szomszéd erre félrelökte a nőt
  • a férje erre a pogány szomszéd felé bökött a késsel és gyomron is szúrta
  • a pogány szomszéd megpróbálta kivenni a férfi kezéből a kést
  • a nő eközben tovább csapkodta a pogány szomszédot az esernyővel
  • a pogány szomszéd felesége eközben rosszul lett a vértől
  • végül a pogány szomszéd sikeresen elvette a kést a férfitől

A házaspárnak korábban semmilyen ügye nem volt a rendőrséggel, így el sem merem képzelni, hogy milyen hangos lehetett a teliholdkor végrehajtandó pogány rituálé, hogy a fenti cselekedetekre sarkallta őket. Az mondjuk biztos, hogy a többi szomszéd is panaszkodott már a pogány szomszéd rituáléi miatt, furcsa zenéről és szagokról számoltak be, valamint azt is elmondták, hogy a férfi külön csináltatott magának egy 666 feliratú rendszámtáblát, ami szerintük kicsit aggasztó.

A házaspár férfitagját tíz hónap felfüggesztett börtönre és 130 óra közmunkára, míg a nőt hat hónap börtönre és 100 óra közmunkára ítélte a bíróság, tekintettel arra, hogy soha nem sértettek még törvényt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?