Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Felesége és legjobb barátja gyilkolhatta meg a 2000-ben eltűnt férfit

2018.05.10. 15:21

Özvegyét és legjobb barátja tervelhette ki a 2000-ben egy kacsavadászatról eltűnt férfi meggyilkolását, utána pedig eltüntette a nyomokat, írja a USA Today.

Sokan korábban sem hitték el, hogy véletlenül esett volna a vízbe egy csónakról a Seminole-tóban, volt, aki azt sem zárta ki, hogy aligátorok ragadták el. Anyja naponta írt levelet Rick Scott floridai kormányzónak.

Denise Williams
Denise Williams

Hat hónappal a férfi halála után egy bíró a férfi feleségének, Denise Williamsnek az egyetértésével a halálát véletlen balesetnek nyilvánította. A nő kétmillió dollárt kapott különböző életbiztosításokból. Ezekből volt, amelyiket a férfi halála előtt a legjobb barátja, Brian Winchester közvetítésével kötött meg.

A nő feleségül ment ehhez a legjobb baráthoz, akitől viszont később el is vált. A férfi egy évvel a válókereset beadása után elrabolta a nőt, amiért börtönbüntetését tölti.

Mike Williams
Mike Williams

Mike Williams holttestét viszont csak egy évvel később, 2017-ben találták meg egy másik tó környékén elásva. A hatóságok szerint bizonyítékuk van arra, hogy a férfit meggyilkolták.

Most ott áll az ügy, hogy a gyilkossággal Denise Williamset vádolták meg. A nő ügyvédje szerint viszont semmi köze az ügyhöz, sem azokhoz a bűncselekményekhez, amiket Winchester elkövetett. A férfi ügyvédje szerint tanúskodik, ha mentességet kap.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?