Felesége és legjobb barátja gyilkolhatta meg a 2000-ben eltűnt férfit

2018.05.10. 15:21

Özvegyét és legjobb barátja tervelhette ki a 2000-ben egy kacsavadászatról eltűnt férfi meggyilkolását, utána pedig eltüntette a nyomokat, írja a USA Today.

Sokan korábban sem hitték el, hogy véletlenül esett volna a vízbe egy csónakról a Seminole-tóban, volt, aki azt sem zárta ki, hogy aligátorok ragadták el. Anyja naponta írt levelet Rick Scott floridai kormányzónak.

Denise Williams
Denise Williams

Hat hónappal a férfi halála után egy bíró a férfi feleségének, Denise Williamsnek az egyetértésével a halálát véletlen balesetnek nyilvánította. A nő kétmillió dollárt kapott különböző életbiztosításokból. Ezekből volt, amelyiket a férfi halála előtt a legjobb barátja, Brian Winchester közvetítésével kötött meg.

A nő feleségül ment ehhez a legjobb baráthoz, akitől viszont később el is vált. A férfi egy évvel a válókereset beadása után elrabolta a nőt, amiért börtönbüntetését tölti.

Mike Williams
Mike Williams

Mike Williams holttestét viszont csak egy évvel később, 2017-ben találták meg egy másik tó környékén elásva. A hatóságok szerint bizonyítékuk van arra, hogy a férfit meggyilkolták.

Most ott áll az ügy, hogy a gyilkossággal Denise Williamset vádolták meg. A nő ügyvédje szerint viszont semmi köze az ügyhöz, sem azokhoz a bűncselekményekhez, amiket Winchester elkövetett. A férfi ügyvédje szerint tanúskodik, ha mentességet kap.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport