18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Már a harmadik indiai tinédzsert erőszakolták meg és gyújtották föl a héten

2018.05.12. 00:09

Megerőszakoltak és élve felgyújtottak egy tinédzser lányt Indiában. A héten ez már a harmadik ilyen eset volt az országban. A 16 éves áldozatot az elkövető benzinnel locsolta le, mielőtt felgyújtotta a Madya Pradesh-i otthonában.

A rendőrség szerint a lányt azután ölhették meg, hogy megfenyegette a támadót: elmondja a szüleinek, hogy megerőszakolta. A közelmúltban két hasonló eset történt:

  • Egy 17 éves lány életveszélyes állapotban került kórházba. Az a férfi juttatta oda, aki feleségül akarta venni, de a lány végül visszautasította.
  • Egy 16 éves lány, akit élve égettek meg, miután a szülei panaszkodtak a falubeli időseknek a nemi erőszakról. Az elkövetőt jelképes büntetésre ítélték, de ő bosszúból összeverte a szülőket és meggyilkolta a lányt.

A legutóbbi támadásnál az áldozat egyedül volt. A rendőrség őrizetbe vette a támadás gyanúsítottját, a 28 éves Ravi Chadhart.

Indiában közfelháborodástól tartanak a közelmúlt erőszakos eseményei miatt. A BBC India munkatársa szerint a nemi erőszakot az elmúlt időben az országban élő szegényebb társadalmi rétegek elnyomására és megfélemlítésére használják. Akkor is kisebbfajta lázadás tört ki, amikor egy garázda csoport megerőszakolt és megölt egy nyolcéves kislányt, aki egy muszlim nomád törzs tagja volt.

(BBC News)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport