18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Videón a brazil rendőrnő, aki lelőtte a gyerekekre fegyvert fogó férfit

2018.05.14. 18:19

Egy Sao Pauló-i iskola kamerája rögzített egy elég kemény esetet. Az iskola előtt álldogáló szülőkhöz és gyerekekhez egyszer csak odalépett egy férfi, és pisztolyt fogott rájuk, a Dailymail.co.uk szerint rablási szándékkal. Néhányan félreugrottak ösztönösen, ám egyikük, egy nő a következő pillanatban a táskájából elővett egy pisztolyt, és mellbe lőtte a támadó férfit.

A férfi összeesett, a mellkasát fájlalta, és bár egy darabig még tartotta a fegyvert, végül kiesett a kezéből, így azt a nő először távolabb rúgta a férfitól, majd felvette. Végül a hasára fektette a földön fekvő férfit.

A videót itt tudja megnézni:

Mint a cikkből kiderült, a nő egyébként a rendőrség kötelékébe tartozik, nyilván ezért volt fegyvere, és ezért kezelte hirtelen profin a helyzetet. A kérdésre, hogy újra ugyanígy reagálna-e, azt felelte, hogy természetesen igen, semmi másra nem tudott gondolni abban a pillanatban, csak hogy meg kell védenie a gyerekeket és a szülőket.

A férfit végül kórházba szállították, ám nem élte túl a lövést, meghalt. Katia da Silva Sastrét a város kormányzója kitüntette bátorságáért.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport