Jenő
-3 °C
6 °C

A levegőbe lőtt, gázpalackot dobott a rendőrök felé a gyilkossággal vádolt bohóc

2018.05.15. 18:57

Belgium egyik legismertebb bohóca élőben közvetítette a Facebookon, ahogy egy ház tetején pisztolyt lóbálva farkasszemet nézett a rendőrökkel, akik végül őrizetbe vették volt barátnőjének meggyilkolásának gyanújával, írja a Guardian.

Kevin Lapeire szerepelt a belga Got Talent tehetségkutatóban, és elnyerte a Hollandia, Belgium és Luxemburg legjobb bohócának járó díjat, és kórházakban bohócdoktorként is dolgozott.

A rendőrök szerint a 31 éves férfi és 47 éves élettársának kapcsolata a múlt héten ért véget. Lapeire vasárnap megjelent az oudenbergi házukban, ahol állítólag előbb megkötözte három gyereküket a pincében, majd pedig a garázsban egy késsel megölte a nőt.

Lapeire hétfőn még a gyerekek iskolájába is betelefonált, hogy késni fognak, és sms-t küldött volt élettársa munkahelyére, mielőtt délután a 13 emeletes épület tetején tűnt fel. A Facebook-live alatt ledobott egy gázpalackot a tetőről, és a levegőbe lőtt. Négy óra után adta meg magát a rendőröknek.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?