Nem várt rokonok érkeztek Harry herceg és Meghan Markle esküvőjére Londonba

2018.05.15. 13:26 Módosítva: 2018.05.15. 13:44

Újabb fordulatot vett Harry herceg szombati esküvője előtt Meghan Markle családjának kálváriája. Egy nappal azután, hogy kiderült, Meghan Markle apja mégsem lesz ott az esküvőn, és így nem is tudja ő az oltárhoz kísérni a lányát, a nő féltestvérének családja megérkezett Londonba – csakhogy őket meg sem hívták eredetileg a ceremóniára, írja a Telegraph.

A Heathrow-n lefotózták Tracy Dooley-t, aki korábban a 36 éves amerikai színésznő féltestvérének, Thomas Markle Jr.-nak volt a felesége, és vele érkezett két fia, a 26 éves Thomas és a 25 éves Tyler is. Tyler egyébként Oregonban egy több millió dollár értékű, sikeres kannabiszültetvényt üzemeltet, miután rekreációs célokkal 2015 óta legális a marihuána Oregon államban.

Dooley korábban elmondta az ITV-n, hogy nem kapott meghívót a Windsor-kastélyba, és azt is elismerte, hogy húsz éve nem is találkoztak Meghan Markle-lal.

Meghan Markle állítólag azután szedette le a féltestvérét és annak családját az esküvői meghívottak listáról, hogy a férfi több interjúban is bírálta őt, és vita volt kettőjük között. Így aztán Thomas Markle majd Oregonból, a tévén fogja követni az eseményt.

Harry és Meghan Markle esküvője május 19-én lesz a London nyugati határában fekvő Windsor ősi királyi rezidenciájának Szent György-kápolnájában. Több mint hatszáz vendéget hívtak, az esti fogadásra még kétszázan érkeznek, köztük a Spice Girls tagjai. Fellép egy gospelkórus és egy 19 éves csellista, Sheku Kanneh-Mason, aki 2016-ban megnyerte a BBC tehetségkutató versenyét. A tortát egy kis kelet-londoni pékség készíti el, és „a tavasz színei és ízei ihlették”. Citromos-bodzavirágos lesz valódi virágokkal.

Harry herceg leendő feleségéről korábban írtunk egy portrécikket, amit itt olvashat el>>>  • Hírek
  • Hírek