Lekeverték a választ kerülgető brit védelmi minisztert

2018.05.31. 07:10

„Köszönöm, az interjút megszakítom... Jó lenne egy egyenes kérdésre egyenes választ adni” – ezzel ért véget a brit védelmi miniszter bejelentkezése egy szafariparkból, miután a brit ITV reggeli műsorának vezetői megunták Gavin Williamson kitérő válaszát egy rövid kérdésre:

"Sajnálja-e, hogy azt mondta Oroszországról: Húzzon el és kussoljon?" – Williamson korábban ezt a Szkripal-ügy kapcsán mondta, miután a London szerint az orosz titkosszolgálat által, ideggázzal megmérgezett egykori orosz titkosügynök elleni, Angliában végrehajtott támadás miatt több orosz diplomatát kiutasítottak az Egyesült Királyságból, amire válaszul Moszkva is kiutasított több brit diplomatát.

Williamson az eldöntendő kérdésre válaszul az Egyesült Királysággal szolidáris nemzetközi közösségről és a Szergej Szkripalt valamint szintén megmérgezett lányát kezelő orvosok áldozatos munkájáról beszélt.

Williamson kifogásolt nyilatkozatával kapcsolatban az orosz külügyminiszter korábban azt mondta: a brit miniszter talán nem eléggé képzett – idézte fel a Ria Novosztyi.   • Tippek
  • Árfolyam