Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tánc közben sült el a szabadnapos FBI-ügynök fegyvere

2018.06.03. 18:33

Különös baleset történt az Egyesült Államokban található Denver egyik szórakozóhelyén, szombat reggel, számolt be róla a Denver Post. Egy FBI ügynök megpróbált hátraszaltózni a tánctéren, közben viszont kiesett a nadrágjából a fegyvere, miközben pedig megpróbálta felvenni a földről, véletlenül elsütötte a fegyverét, amivel egy férfit megsebesített. Az egészről pedig videó is készült.

A sérült férfit a lábán érte találat. Az esetet később a denveri rendőrség is megerősítette egy közleményben. Azt is hozzátették, hogy az ügyben a gyilkossági osztály folytat nyomozást.

Az ügynököt őrizetbe vették, majd átadták az FBI-nak. A sebesült férfit kórházba szállították, nem szenvedett maradandó sérülést. 

A felvételt készítő nő úgy nyilatkozott, hogy a helyzetben számára az volt a megdöbbentő, hogy a férfi elrakta a fegyverét és elsétált. Hirtelen senki sem tudta, hogy mi is történt pontosan.