Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Le akart szállni a gépről a nő, az utasok megölésével fenyegetőzött

2018.06.08. 05:48

Kényszerleszállást hajtott végre egy ausztráliai belföldi járat magyar idő szerint csütörtök éjszaka, mert az egyik női utas öldökléssel fenyegetőzött.

A Virgin Australia légitársaság VA697-es járata a keleti parti Melbourne-ből a nyugati parton található Perth-be tartott, amikor egyik női utasa rikoltozni kezdett, hogy ki akar szállni, és hogy kinyírja a többi utast, ha a gép nem száll le azonnal.

A gépet- az egyik utas leírása szerint "pokoli" hangulatú utat követően - a pilóták le is tették a két város között fekvő Adelaide-ben, ahol öt rendőr leszállította a fenyegetőző nőt.

Ausztráliában egyébként pont csütörtökön ítélték 12 év szabadságvesztésre azt a Sri Lanka-i férfit, aki tavaly májusban robbantással fenyegetőzött egy Melbourne-ből Kuala Lumpurba tartó ausztrál járaton. A 25 esztendős Manodh Marksot az utasok és a légi utaskísérők lefogták, míg a repülő visszatért a kiinduló állomására. A rendőrség ugyan nem talált robbanószerkezetet, Marks azonban az új, a repülésbiztonság veszélyeztetését a korábbiaknál sokkal szigorúbban büntető szabályozás miatt kapott ilyen súlyos büntetést.

(MTI)