Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Trump felesége négy órás műtétjéről beszélt

2018.06.08. 22:10

Egy hónapja találgat a sajtó, hogy vajon mi történhetett az amerikai elnök feleségével, Melania Trumppal. A hírek szerint veseműtétje volt, de mivel nem mutatkozott, és a Fehér Ház sem ment bele részletekbe, nem volt érthető, hogy mi történt vele. A G7-es csúcsra, Kanadába induló Donald Trump azonban most nyilatkozott róla.

Melania Trump sem Kanadába, sem sem Szingapúrba nem kíséri el az elnököt. „El akart utazni velem, de nem teheti, az orvosok azt mondják, még legalább egy hónapig nem ülhet repülőgépre. Négyórás, nagy műtétje volt, de most már remekül van" - mondta.

Az MTI szerint a Fehér Ház korábban viszonylag jelentéktelen beavatkozásként említette Melania Trump műtétjét, amit a a Walter Reed katonai kórházban végeztek el. Stephanie Grisham, a first lady sajtótitkára mindig elzárkózott a részletesebb információktól. 

Az elnök felesége szerdán jelent meg először - 27 nap után - a nyilvánosság előtt, egy nem sajtónyilvános rendezvényen a Fehér Házban.