Natália
1 °C
7 °C

Dennis Rodman majdnem elsírta magát élő adásban

2018.06.12. 07:39

A CNN-nek adott érzelmes interjút Dennis Rodman, aki régebben többször is vendége volt Észak-Koreában Kim Dzsongunnak. (Itt írtunk az ő szerepéről a szingapúri csúcsban.)

Rodman Trump-sapkában, PotCoin.com pólóban, napszemüvegben arról beszélt, hogy régebben senki nem értékelte, amit tesz, nem hittek abban, hogy béke lehet a két ország között, pedig ő mondta, de most nagyon boldog, mert ez egy nagyszerű nap mindenkinek.

Felzaklatva magyarázta, hogy Obama lerázta, amikor Észak-Koreáról akart vele beszélni, de még ez sem tántorította el őt. Meg akarta mutatni a hűségét az országa irányába, ő tudta, és mindenkinek mondta, hogy "az ajtó ki fog nyílni". Rodman akkor érzékenyült el, amikor arról magyarázott, vagy ötször elismételve, hogy "ez csodálatos", illetve, hogy több halálos fenyegetést is kapott Észak-Korea miatt, még haza sem tudott menni akkoriban 30 napra. "De ez sem tört meg, tesó! Tudtam, hogy a dolgok meg fognak változni". "Tudtam. Álltam a golyókat, és még mindig talpon vagyok". És ez most egy nagy nap, mondta.

Aztán a riporter kérdezte a diktátorról is. Róla azt mondta, olyan, mint egy nagy gyerek, szereti magát jól érezni, szeretne utazni, Amerikába jönni, élvezni az életet, és azt akarja, hogy a népe is élvezze az életet. Azt is mondta, hogy nagyjából beszél angolul Kim Dzsongun, a kosárlabdáról például megértette, amit Rodman mondott. "Nem egy hülye ember" mondta róla. 

Az észak-koreai rezsim kegyetlenségeit nem akarta kommentálni, azt mondta az interjúban, hogy ő nem politikus.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?