Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Letartóztatták a szülőket 31 évvel kislányuk holttestének megtalálása után

2018.06.14. 17:24

A francia rendőrség őrizetbe vette annak a kislánynak a szüleit, akinek megkínzott holttestét 31 évvel ezelőtt találták meg a Párizsból Toursba vezető autópálya mellett, írja az MTI.

A rendőrséget a szülők fiának DNS-e vezette nyomra, akit egy erőszakos bűncselekmény miatt tartóztattak le 2016-ban. A tőle vett minták ugyanis megegyeztek az út mentén talált tetemével.

A gyermekholttestet 1987 nyarán egy árokban találták meg Blois város közelében, de a csonkítások, törött csontok és vasaló okozta égési sérülések miatt nem tudták azonosítani, ezért egy névtelen sírba temették. A rendőrség 65 ezer iskolát keresett fel, több ezer orvossal és ápolóval beszélt azért, hogy valaki azonosítsa a testet, sikertelenül. A megegyező DNS miatt viszont az ügyet 2017-ben újranyitották. 

A marokkói származású szülőket kedden vették őrizetbe, pénteken pedig gyilkosság miatt vádat emelnek ellenük.