Jenő
-3 °C
6 °C

Rendkívül bonyolult haláleset történt Nagymegyeren

2018.06.15. 13:48

A rendőrség tájékoztatása szerint a boncolás során nem találtak idegenkezűségre utaló jeleket annak a nagymegyeri (Szlovákia) nőnek a testén, akire pár napja a házának garázsában lógva találtak rá, nyakán kötéllel, megkötözött végtagokkal és betömött szájjal, írja a parameter.sk.

Martina Kredatusová, Nagyszombat megye rendőrségi szóvivője a lap érdeklődésére közölte: az elvégzett boncolás során nem találtak idegenkezűségre utaló nyomot az asszony testén. A szóvivő hozzátette, további szakértők bevonásával vizsgálják az ügyet.

Mint arról beszámoltunk, a garázsuk kapujára felakasztva talált meg a férje egy 40 éves nagymegyeri (Veľký Meder, Szlovákia) nőt kedd délután. A nő eladóként dolgozott, férjével nemrég nyitottak egy kávézót.

nagymegyer gyilkossag-2
Fotó: Parameter.sk

A rendőrség akkor nem zárta ki az öngyilkossággal kapcsolatos verziót sem, de több körülmény arra utal, hogy a nőt meggyilkolták. Ugyan felakasztva találták meg, kezei és lábai össze voltak kötve, és be volt ragasztva a szája, és egy zacskó volt a fejére húzva. Ezek alapján tényleg kevés az esély rá, hogy öngyilkos lett volna, de a rendőrök és az igazságügyi szakértők még dolgoznak.

A szomszédok kellemes, mosolygós asszonyként írták le az elhunytat, aki mindig integetett nekik.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?