Aliz
6 °C
14 °C

Kórházba vitték Michael Jackson édesapját

2018.06.22. 23:02

Súlyos, valószínűleg végstádiumú daganatos betegséggel kórházba vitték Joe Jacksont, Michael Jackson édesapját - jelentette az MTI. A TMZ családi forrásokra hivatkozva azt írta, hogy a 89 éves Jackson végstádiumú daganatos betegségben szenved, élete a végéhez közeledik. A Daily Mail szerint Joe Jackson a hasnyálmirigyrák negyedik stádiumában van.

Joe Jackson 11 gyerek apja, az 1960-as években kemény kézzel képezte gyermekeiket énekeseknek, táncosoknak, és a The Jackson 5-ot sikerre vitte világszerte. Michael Jackson kivált közülük és szóló karriert kezdett, és a világ egyik legismertebb sztárja lett, aki fájdalomcsillapító túladagolásban halt meg miatt 2009-ben

Joe Jackson menedzselte lányai, La Toya, Janet és Rebbie Jackson korai szólókarrierjét. A Jackson-klánt azonban évtizedeken családi viszályok, jogi csatározások, anyagi viták jellemezték.

Joe Jackson Las Vegasban él, évek óta rossz az egészsége, 2016-ben agyvérzést kapott. Márciusban kiadta Precious Moments: 60 Years in Show Business című visszaemlékezéseit.

Sem Joe Jackson menedzsere, sem Janet Jackson, Jermaine Jackson és La Toya Jackson énekesek képviselője nem reagált pénteken a megkeresésekre.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?