Szilvia
5 °C
16 °C

Jézus nem lehetett volna a Messiás, ha megszegte volna a migrációs törvényt

2018.07.12. 13:32

Paula White, Trump vallási tanácsadója és televíziós prédikátor szerint az újszülött Jézus biztosan nem illegálisan vándorolt be Egyiptomba, hiszen ha így tett volna "megszegte volna a törvényt, és bűnösként nem lehetett volna a Megváltó". 

A televangelistát az Amerikai Egyesült Államok déli határánál kialakult válsághelyzettel összefüggő bibliai utalásokkal kapcsolatban kérdezték a Christian Broadcasting Network keresztény TV csatornán, írja a USA Today. White azokkal szállt vitába, akik azzal érvelnek, amikor emberibb bánásmódot követelnek a bevándorlóknak, hogy Jézus is bevándorló volt.

White egyike azoknak a népszerű karizmatikus keresztény prédikátoroknak, akik a tévén keresztül hirdetik, hogy Isten mindenkit gazdaggá akar tenni, a gazdagság Isten áldásának és szeretetének jele, és ez a szeretet csak egyre fokozódik, ha minél több adományt küldünk White egyházának. Az 50 dollár alatti adományokért a honlapjukról letölthető Isten szava, az ennél nagyobbakért ugyanezt DVD-n is megkaphatjuk – írtuk még 2016-ban, amikor kiderült, hogy a prédikátor egyike lesz azoknak, akik nyilvánosan imádkozni fognak a republikánus elnök beiktatásán.

Április 19-május 31. között csaknem kétezer, az amerikai-mexikói határt illegálisan átlépő gyermeket választottak el a szüleiktől.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?