Szilvia
5 °C
16 °C

Késelt és borravalót rabolt egy nőkből álló banda

2018.07.14. 12:08 Módosítva: 2018-07-14 12:09:28
Ritkán látható durva jelenetet rögzített egy Georgia állambeli éttermi kamera. Négy nő támadt rá az őket kiszolgáló pincérnőre, megszúrták késsel és megszerezték a pincérnő kötényéből a 200-300 dollárnyi borravalót.

A 20 ezres McDonough Georgia államban, Atlanta közelében fekvő nyugodt kisváros. Itt történt az a videón is rögzített eset, amelynek során egy étteremben négy hölgyvendég hirtelen rátámadt az őket kiszolgáló pincérnőre, egyikük késsel megvágta annak karját, brutálisan megverték és a kötényéből még a borravalókat is megszerezték.

Az eset a majdnem 2000 étteremmel rendelkező, Georgia államból indult Applebee's grillétteremlánc egyik vendéglőjében történt.

Több vendég is megpróbált a pincérnő segítségére kelni, az elkövetők azonban kereket oldottak.

Vélhetően nem lesz túl nehéz lekapcsolni a túlsúlyos támadókat, ugyanis az étterem biztonsági kamerái közeli, felismerhető képeket is rögzítettek.

Azt egyelőre vizsgálják, hogy a brutális támadást mi váltotta ki. A 21 éves pincérnő ugyanis a támadás előtt véletlenül beleütközött az egyik vendég térdébe, így nem zárható ki, hogy a brutális támadást valamilyen vélt sérelem váltotta ki és a rablás már csak a konfliktus során felmerülő spontán ötlet volt.

Ha így is történt, a támadók ugyanúgy súlyos testi sértés és rablás vádjával kerülhetnek bíróság elé. A FOX5 Atlanta úgy tudja, hogy a pincérnő a karján a vágást 15 öltéssel kellett összevarrni.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?