Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Balesete után hét napig egy autóalkatrésszel ivott, így maradt életben egy portlandi nő

2018.07.15. 10:37

Egy kaliforniai tengerparti sziklafal aljában találtak meg egy portlandi nőt, aki egy hete tűnt el az autójával – írja a Reuters.

A 23 éves Angela Hernandez épp road tripen volt, Portlanből autózott a kaliforniai Lancesterbe, hogy meglátogassa a lánytestvérét. Július 6-án épp a tengerparti sziklafalon vezető úton haladt, amikor félrerántotta a kormányt, hogy kikerüljön egy elé ugró állatot, de a hirtelen mozdulat miatt lesodródott az útról, és autóstól a 60 méteres szirtfal aljáig zuhant.

A nőt egy héten át keresték, míg végül túrázók vették észre. A válla megsérült, de magánál volt. Utólagos beszámolója szerint úgy tudott életben maradni, hogy egy héten át az autója hűtőjének csövével ivott egy anélkül elérhetetlen közeli vízforrásból. Helikopterrel kórházba szállították, ahol megállapították, hogy agyrázkódása volt, de egyébként stabil az állapota.