Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Dennis Rodman Észak-Koreában rappelne a világbékéről Kanye Westtel

2018.07.18. 12:25

Dennis Rodman, ötszörös NBA-bajnok kosárlabdázó, és nem mellesleg Kim Dzsongun legjobb barátja, meg akarja hívni Észak-Koreába Kanye Westet, írja a  Sky News .

Rodman a US Weekly magazinnak adott interjút, amiben kifejtette, hogy milyen szoros kapcsolatot ápol az észak-koreai diktátorral, és hogy mennyire tiszteli Kanyét. A "Féreg" becenevű kosárlabdázó reméli, hogy az esetleges észak-koreai látogatás inspirálóan hat majd Kanyéra.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Dennis Rodman Észak-Koreában rappelne a világbékéről Kanye Westtel

"Csináljunk egy közös számot a szeretet vezéreiről!" - szólt a meghívó Észak-Koreába.

68 · Jul 18, 2018 12:25pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Rodman múlt héten egy dedikált mezt küldött a rappernek, aki büszkén ki is twittelte ajándékát. A tweetben az egyik legnagyobb inspirációjának nevezte a legendát.

Rodman ezután vetette fel egy közös szám ötletét egy Twitterre feltöltött videóban. "Csináljunk egy közös számot! A világbékéről, a szeretet vezéreiről, baby, a szeretet vezéreiről" – mondja a videóban.

"A kreatív embereknek szükségük van egymásra" – válaszolta a felvetésre Kanye.

Az 57 éves kosárlabdázó volt az első amerikai, aki bizonyítottan találkozott Kim Dzsongunnal. A 2013-as látogatást még legalább kettő követte. A barátságuk annak köszönhetően alakulhatott ki, hogy az észak-koreai diktátor nagy rajongója a kosárlabdának.

Kim Dzsongun Svájcban ismerkedett meg a sporttal, amikor 1996 és 2000 között inkognitóban Bernben tanult. Egykori osztálytársai szerint Kim, amikor csak tudott, kosarazott. A kedvenc csapata a Chicago Bulls volt, ahol Rodman is játszott abban az időben.