Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Seggnagyobbító injekcióval ölt a brazil sztársebész, Dr. Bumbum

2018.07.18. 11:35 Módosítva: 2018-07-18 11:37:09

Körözik a közismert brazil plasztikai sebészt, a fenéknagyobbító beavatkozásai miatt Dr. Bumbumnak nevezett Dr. Denis Furtadot, miután véletlenül megölte egyik páciensét – írja a BBC.

Dr. Bumbum egy Lilian Calixto nevű nőnek adott be fenéknagyobbító injekciókat a lakásán, ami után a nő rosszul lett, és hiába szállította őt Bumbum kórházba, belehalt a kezelésbe. Hogy pontosan miért, azt nem tudni, a helyi egészségügyi tanács vizsgálatokat kezdett.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Seggnagyobbító injekcióval ölt a brazil sztársebész, Dr. Bumbum

Körözik a celebek plasztikai sebészét Brazíliában.

224 · Jul 18, 2018 11:35am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
102569910 furtado fb

Ezután Bumbum doktor menekülőre fogta, ezért a brazil bíróság körözést adott ki ellene. A barátnőjét viszont elkapták, és őrizetbe vették, mivel azt gyanítják, neki is köze volt Lilian Calixto halállal végződő fenéknöveléséhez.

Valószínűleg nem lesz nehéz megtalálni, mivel Bumbum úr nem csak hírességekkel dolgozik, ő maga is celebnek számít már, a – jelenleg nem elérhető – Instagramján 650 ezer követője van, és rendszeresen szerepel tévéműsorokban is, gyakorlatilag ő a seggnagyobbítás Zacher Gábora Brazíliában.