Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Letartóztatták a halálos seggfeltöltést elkövető brazil plasztikai sebészt

2018.07.20. 07:32

Négy nap bujkálás után elfogták és letartóztatták a Doktor Bumbumként ismert brazil sztársebészt, írja a BBC. Denis Furtadót Rio de Janeiróban fogták el egy névtelen bejelentésnek köszönhetően. 

A férfit azért keresték a hatóságok, mert az egyik páciense, a 46 éves Lilian Calixto meghalt azután, hogy a férfi farpofanagyobbító feltöltő injekciót adott neki a saját, mármint az orvos lakásában. A nő először csak rosszul lett, durván felment a pulzusa, ekkor az orvos kórházba vitte őt, de ott a páciens állapota romlott, majd órák múlva elhunyt.

A 45 éves Dr. Furtado ekkor eltűnt. Az orvost emberöléssel vádolják meg, és letartóztatták a barátnőjét és az anyját is, a vádak szerint mindketten segítettek az orvosnak. A férfi ügyvédje azt nyilatkozta, hogy ügyfele ártatlan, és azért nem adta fel magát, mert bepánikolt. Az orvos szerint fatális véletlen baleset történt csupán, azzal érvel, hogy 9 ezer ilyen, egyébként legális beavatkozást csinált. 

A sztársebész sokszor szerepelt a tévében, és csaknem 650,000 követője van Instagramon.