Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kirúgták a sokkolójával visszaélő amerikai rendőrt

2018.07.28. 23:08 Módosítva: 2018-07-29 00:08:36

Július 16-án az amerikai Meridanben a rendőrök letartóztattak egy bolti tolvajt, ám az esetnek nagyobb következményei lettek, mert az egyik intézkedő járőrt azóta elbocsátották a kötelékből. A Daniel Stark nevű járőrt a rendőrség még azelőtt elbocsátotta, hogy nyilvánosságra hozták volna a rá nézve terhelő felvételeket, számolt be róla a BuzzFeedNews.

A felvételen látszik, hogy a járőr először lökdösni kezdi a férfit, akit társa megbilincselt. Ezt követően elővette a sokkolóját és megrázta a férfit, annak ellenére, hogy az láthatólag semmilyen ellenállást nem mutatott és semmivel nem érdemelte ki ezt a durva bánásmódot. Az első áramütéstől a férfi földre került, miután társai felemelték, Stark még akkor is fenyegette a megbilincselt gyanúsítottat.

 

A rendőrség jelezte, hogy elbocsátották a járőrt és nagyon komolyan veszik az ilyen eseteket és az ehhez hasonló viselkedés nem olyan, amire egy rendőr büszke lehet - mondta el Benny Dubose rendőrfőnök.