Árpád
-2 °C
4 °C

Kirúgták a sokkolójával visszaélő amerikai rendőrt

2018.07.28. 23:08 Módosítva: 2018-07-29 00:08:36

Július 16-án az amerikai Meridanben a rendőrök letartóztattak egy bolti tolvajt, ám az esetnek nagyobb következményei lettek, mert az egyik intézkedő járőrt azóta elbocsátották a kötelékből. A Daniel Stark nevű járőrt a rendőrség még azelőtt elbocsátotta, hogy nyilvánosságra hozták volna a rá nézve terhelő felvételeket, számolt be róla a BuzzFeedNews.

A felvételen látszik, hogy a járőr először lökdösni kezdi a férfit, akit társa megbilincselt. Ezt követően elővette a sokkolóját és megrázta a férfit, annak ellenére, hogy az láthatólag semmilyen ellenállást nem mutatott és semmivel nem érdemelte ki ezt a durva bánásmódot. Az első áramütéstől a férfi földre került, miután társai felemelték, Stark még akkor is fenyegette a megbilincselt gyanúsítottat.

 

A rendőrség jelezte, hogy elbocsátották a járőrt és nagyon komolyan veszik az ilyen eseteket és az ehhez hasonló viselkedés nem olyan, amire egy rendőr büszke lehet - mondta el Benny Dubose rendőrfőnök.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?