Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Bizarr belpolitikai jelenetet okozott az USA legrosszabb reptéri beszállókapuja

2018.07.30. 18:30

A Politico szúrta ki, hogy Robert Mueller, "a 2016-os elnökválasztás befolyásolására irányuló orosz kormányzati erőfeszítések és más kapcsolódó ügyeket" vizsgáló különleges ügyész és Donald Trump Jr., az elnök legidősebb fia, aki maga is a vizsgálat egyik alanya, ugyanannál a reptéri beszállókapunál várakoztak múlt pénteken. 

Mueller és Don Jr. a washingtoni Ronald Reagan Nemzetközi Repülőtér hírhedt 35X kapujánál várakoztak. Ezt a kaput tartják az Egyesült Államok legrosszabb beszállókapujának a zsúfoltsága miatt. 

A kép egy nappal azután készült, hogy Michael Cohen, Trump korábbi ügyvédje azt nyilatkozta, hogy bár már 17 alkalommal tagadták nyilvánosan, az amerikai elnök tudott arról, hogy fia, Don Jr., veje, Jared Kushner és kampányának vezetője Paul Manafort oroszokkal találkozik a Trump Towerben a választási kampány idején, abban bízva, hogy Hillary Clinton demokrata elnökjelöltet kompromittáló információkat kaphatnak tőlük.