Bizarr belpolitikai jelenetet okozott az USA legrosszabb reptéri beszállókapuja

2018.07.30. 18:30

A Politico szúrta ki, hogy Robert Mueller, "a 2016-os elnökválasztás befolyásolására irányuló orosz kormányzati erőfeszítések és más kapcsolódó ügyeket" vizsgáló különleges ügyész és Donald Trump Jr., az elnök legidősebb fia, aki maga is a vizsgálat egyik alanya, ugyanannál a reptéri beszállókapunál várakoztak múlt pénteken. 

Mueller és Don Jr. a washingtoni Ronald Reagan Nemzetközi Repülőtér hírhedt 35X kapujánál várakoztak. Ezt a kaput tartják az Egyesült Államok legrosszabb beszállókapujának a zsúfoltsága miatt. 

A kép egy nappal azután készült, hogy Michael Cohen, Trump korábbi ügyvédje azt nyilatkozta, hogy bár már 17 alkalommal tagadták nyilvánosan, az amerikai elnök tudott arról, hogy fia, Don Jr., veje, Jared Kushner és kampányának vezetője Paul Manafort oroszokkal találkozik a Trump Towerben a választási kampány idején, abban bízva, hogy Hillary Clinton demokrata elnökjelöltet kompromittáló információkat kaphatnak tőlük.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét