Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Balázst 17 év után fogták el Mexikóban

2018.08.02. 07:06

B. Balázs társaival 2001 szeptemberében egy budai szálloda egyik szobájába betört, és onnan értékeket próbált meg ellopni. Az alkalmazottak észrevették, és megpróbálták a helyszínen visszatartani a társaságot, azonban a férfi egy kést vett elő, majd azzal három embert is megszúrt, illetve megvágott. B. Balázs a helyszínről elmenekült, a rendőrök nem találták.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Balázst 17 év után fogták el Mexikóban

Emberölés miatt körözték.

119 · Aug 02, 2018 07:06am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

A BRFK aljas indokból elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt folytatott vele szemben nyomozást, elrendelték a körözését, a bíróság pedig európai és nemzetközi elfogatóparancsot bocsátott ki ellene.

A készenlétisek fél évvel ezelőtt olyan információkat kaptak, hogy a férfi Mexikóban lehet, ezért felvették a kapcsolatot a mexikói hatóságokkal. A beszerzett adatok alapján B. Balázs Közép-Amerikában hamis személyazonossággal új életet kezdett, az elmúlt időszakban egy építési vállalkozás egyik vezetőjeként tevékenykedett. A mexikói hatóságok 2018. június 27-én Veracruz városában elfogták a keresett férfit, a magyar és mexikói hatóságok tevékenységének koordinálását az FBI végezte.

A férfit augusztus elsején hazaszállították, kihallgatták, őrizetbe vették.