Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Erős volt a buli Floridában, egy férfi aligátorral ment sört venni

2018.08.02. 19:33

Akár 5 évet is kaphat az a floridai férfi, aki annyira beszórakozott múlt szombaton, hogy nem is emlékezett arra az incidensre, amikor egy aligátorral a kezében berohant egy közértbe sört venni. 

Az esetről készült egy videó is, aminek láttán azért nehéz elképzelni, hogy a férfi testéből kiszakadva egy párhuzamos valóságban töltötte az estét, ugyanis ahhoz képest egészen ügyesen fut a hűtőig, ahova aztán az állatot is bevitte magával. 

A videón a aligátorral rohangáló férfi, Robby Stratton egy tv társaságnak egy frissen vásárolt adag sörrel a kezében adott interjút napokkal később, amiben annyit mondott, hogy annyi biztos, hogy nagyon erős piát árulnak a boltban, és hogy megbánta tettét. 
Kérdés, hogy a rendőröket mennyire sikerült meghatnia, ugyanis egy társával együtt letartóztatták, és állatkínzás miatt 5000 dollár büntetésre, vagy 5 év letöltendő börtönre számíthatnak. 

( via whio.tv)