Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Éljenzi és átkozza Anglia a teherautósofőrt, aki elütötte a motortolvajokat

2018.08.03. 14:31 Módosítva: 2018-08-03 14:33:54

Egy kisteherautó döntött fel egy mopedet, miután rendőrök vették üldözőbe a motorosokat Londonban. A hírek szerint a mopedet két motoros rendőr szúrta ki, mert ketten ültek rajta. A nagy forgalomban igyekeztek őket feltartóztatni, mire a mopedes gázt adott majd szándékosan nekiment a motoros járőrnek felborítva annak motorját.

A rendőrre rádőlt a motor, a lábán megsérült, a másik járőr pedig üldözőbe vette a motorosokat, akik ezután szétváltak. A gyalogosan menekülőt elkapták, de a másik sem járt jobban, azt ugyanis az említett tehergépkocsi sofőrje tartóztatta fel unortodox módon.

Kiderült, a mopedet aznap lopák el, így a párost emellett még rablási kísérlettel és hivatalos személy elleni erőszakkal is megvádolták. A teherautó sofőrje együttműködött a hatóságokkal, őt nem vádolják semmivel.

A közösségi médiában számos támogatója lett a teherautósofőrnek, de voltak, akik a gépkocsivezető cégét kérdezték, hogy szerintük rendben van-e, hogy így leütközte a motorosokat a kocsival.

Ön szerint rendben van?

Rendben van, hogy így tartóztatta fel a mopedet?

  • 5761
    Igen, én is ezt csinálnám
  • 533
    Nem, ez önbíráskodás, és súlyos következményei lehettek volna