Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Brutálisan meggyilkolták erőszakos apjukat a moszkvai tinik

2018.08.03. 16:53

Az orosz rendőrség őrizetbe vett három tinédzsert, akiket azzal vádolnak, hogy megölték apjukat moszkvai lakásukban, írja a BBC. A 17, 18, illetve 19 éves nővérek bevallották a gyilkosságot. A lányok azért követték el a gyilkosságot, mert saját elmondásuk szerint apjuk kínozta, nem engedte tanulni, fegyverrel fenyegette, és rabszolgaként tartotta őket. 

Az 57 éves férfi holttestét július 27-én találták meg. A férfit mintegy 40 késszúrással ölték meg. A nyomozók szerint a legfiatalabb, Maria 35-ször döfött bele apjába, míg nővérei, Angelina és Kristina kalapáccsal verték a férfi fejét és paprika sprayt spricceltek az arcába. 

Amennyiben bűnösnek találják őket, hosszú börtönbüntetésre számíthatnak, ám életfogytiglanra biztosan nem. Maria, mivel még kiskorú, legfeljebb 10 évre kerülhet börtönbe.